Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Átadták a felújított 2. postát

Az átadáson Szivi László üzleti vezérigazgató-helyettes elmondta, Győr lakosságát 17 postával szolgálják ki, amelyek között fontos szerepet tölt be a 2. posta. Ez a postahely nem csak azért fontos, mert több közhivatal, mert a vasútállomás, a buszpályaudvar, vagy több közoktatási intézmény is a közelében található, hanem mert a győriek megszokták, hogy itt jó kiszolgálásban van részük.

A mintegy 150 millió forintos beruházás során megújult az ügyfélfogadó, ügyfélhívó rendszert építettek ki, emellett információs pult és postabolt is várja az ide látogatókat.

Borkai Zsolt polgármester köszöntő szavaiban kifejtette, már a munkafolyamat során érdeklődéssel figyelte a posta megújulását, hiszen maga is számtalanszor intézi itt ügyeit. A polgármester köszönetet mondott a posta vezetőinek, hogy ilyen szépen felújították a helyiséget, ahol a győriek korszeru környezetben vehetik igénybe a szolgáltatásokat. A posta dolgozóinak minél több ügyfelet kívánt, míg a győrieknek azt, hogy érezzék jól magukat a megújult intézményben.

Reizerné Bella Rita, a posta vezetője köszönetét fejezte ki a munkatársainak, hogy megvalósulhatott a beruházás. Mint mondta, vezetőként az volt a célja, hogy jobb munkakörnyezetet teremtsenek az itt dolgozók számára, ami a felújítással sikerült, emellett pedig az ügyfelek is magasabb színvonalon vehetik igénybe a postai szolgáltatásokat.

Az átalakítás után az új posta alapterülete 733 négyzetméter lett. A kivitelezés öt hónap alatt készült el. A tágas ügyféltérben 15 darab ügyfélkapcsolati munkahelyet alakítottak ki, a sorban állás elkerülése végett ügyfélhívó rendszert építettek ki. Az üzleti megbeszélésekre külön tárgyaló nyújt megfelelő körülményeket, amelyben biztosított a megfelelő informatikai háttér is.

A postai szolgáltatások ismertetését szolgálja az információs sarok, míg az árusítást a postaboltban végzik. Az ügyfelek számára 396 közönséges és 500 HK fiókbérlet áll rendelkezésre. A posta a legmodernebb biztonságtechnikai berendezésekkel van felszerelve, és teljes egészében légkondicionált.

A győri 2. posta nyitva tartása: hétfőtől péntekig 8.00 – 19.00 óráig, szombaton 8.00 – 10.00 óráig.