Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Átadták a Jancsifalu Szolgálatáért díjat

A Jancsifalu Szolgálatáért díjat először adományozta  Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése a díj megalapítása óta. A díj átadása ünnepélyes keretek között a VI. Jancsifalusi Napon történt, ahol az önkormányzat részéről a körzet önkormányzati képviselője Kalmár Ákos és Radnóti Ákos adták át a díjat Balla Jenőnek a Jancsifaluért Egyesület elnökének. A képviselők anyagilag is támogatták a rendezvény létrejöttét és a közönség előtt beszámoltak az általuk képviselt városrészek fejlődéséről és méltatták az egyesület munkáját.
 

Balla Jenő a városrész fejlődésének érdekében végzett lelkiismeretes és megbecsült tevékenysége, valamint a közösség érdekében vállalt kiemelkedő szerepe elismeréseként kaphatta meg a díjat.
 

A Jancsifaluért Egyesület több mint száz tagja jelenleg is aktívan szervezi Jancsifalu életét és képviseli az ottlakók érdekeit.