Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Átadták a rendelőt

A ménfőcsanaki rendelő felújítása, kibővítése közel hetvenmillió forintból készült el, mintegy kilenc hónap alatt. A beruházás az Öreg-Duna Menti Ingatlanfejlesztő Kft közérdeku kötelezettségvállalásából és városi finanszírozásból valósulhatott meg.

A rendelő fogorvosi és háziorvosi ellátást biztosít az itt élők számára, az épületben két fogászati és négy felnőtt háziorvosi praxis muködik, vagyis a bővítés után eggyel több orvos végezhet gyógyító tevékenységet a falak között.  A bővítés nyomán a városrészben tehát megvalósult az egy rendelő, egy orvos program.

A rendelőt Borkai Zsolt polgármester adta át dr. Nagy László háziorvosnak. A beruházás során nem csupán az épület, de annak környezete is megújult. A bővítést többek között az is indokolta, hogy a ménfőcsanaki városrész lélekszáma folyamatosan nő. Emellett a régi rendelő muszaki állapota is indokolttá tette a felújítást.