Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Audi ETO: Sikeres főpróba

Mint ismeretes, szombaton Győrben rendezik meg a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonását, amelyen az ETO a norvég Larvikot fogadja. A lányok a hétvégén főpróbának is beillő bajnoki mérkőzést játszottak, amelyen 42-19-re győzték le a Vác együttesét.

Róth Kálmán csapata igazi közönségszórakoztató gálát varázsolt a csarnokba, Görbicz parádézott, de az egész csapat nagyszeruen játszott. A félidőben már 18-9-re vezettek a hazaiak.

Külön öröm, hogy újra pályára léphetett Radulovics, aki bíztatóan mozgott, és három gólt is szerzett. A csapatban mindenki lehetőséget kapott, és mindenki hozzátehetett a 42-19-es győzelemhez.

A gólszerzők: Bódi 2, Bradeanu 4, Spiridon 3, Hornyák 2, Görbicz 7, Vérten 6, Dokic 6, Gogirla 4, Radulovics 3, Kovacsicz 2, Temes 2, Juhász 1.

A Seat Foton Győr női kosárlabdázói a nemzetközi szereplést érő hatodik helyért küzdenek. A cél elérése szempontjából fontos mérkőzést játszottak a ZTE ellen, és nagy csatában sikerült is győzniük.

A félidőben két ponttal a hazaiak vezettek, ám a drámai végjáték után egyenlő lett az állás. Az ötperces ráadásban a győriek bizonyultak jobbnak, és végül 79-75-re diadalmaskodtak.

Az eredmény alakulása: 15-16, 19-16, 13-20, 20-15, 12-8