Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Az átszervezés jelenlegi állásáról

A jegyző az átszervezés folyamatáról elmondta, az első szakaszban az átvilágítás után a közgyulés elfogadta az új struktúrát. Ezután megtörtént a vezetői megbízások visszavonása, és az újak kiadása. Hozzátette, Székely Győző korábbi irodavezetőnek felajánlották az építéshatósági osztály vezetését, de a 60 éves szakember a nyugdíjazást választotta. Ezért jelenleg Ambrus Zoltán megbízott irodavezető-helyettesként látja el ezen feladatokat.

Jelenleg is folyamatban van a beosztottak munkaköri leírásának elkészítése, ez már mintegy 90-95 százalékban el is készült. A folyamat akkor fejeződik be, amikor – várhatóan áprilisban – a közgyulés elé kerül a végleges anyag, amely apró részletekig tartalmazza majd a hivatal felépítését, mellékletében az egyes dolgozók munkaköri leírásával.

A tájékoztatón három új csoportvezető is bemutatkozott. Reider Ernő az informatikai csoport vezetője elmondta, 1970-ben született Győrben, 1995-ben mérnöktanári diplomát szerzett, az informatikával 1991 óta foglalkozik. 1996-tól mostanáig a Béri Balogh Ádám iskolában dolgozott. Hozzátette, az informatikai csoport egy nagyszabású GVOP projekten dolgozik, amelynek lényege, hogy a hivatali részeknél szigetszeruen muködő rendszereket egy közös rendszerbe integrálják. Ez az e-önkormányzat megvalósításának alapja, amelynek lényege, hogy a későbbiekben elektronikus úton történhessen az adóbevallás, és a rendszer készen álljon e-számla befogadására is.

Füke Péter a városüzemeltetési csoport vezetője kifejtette, 1972-ben Dunaújvárosban született, Zalaegerszegen érettségizett, majd Pécsen szerzett építészmérnöki és muszaki tanári diplomát. A SZE vállalkozásmenedzsment szakirányán idén államvizsgázik. Az elmúlt öt évben főmérnökként dolgozott. Csoportvezetőként fontosnak tartja a köztisztaság magasabb színvonalra emelését, ezért alapvető feladat a zöldterületek gyakoribb kaszálása, a szemét-tárolóedények surubb elhelyezése, gyakoribb ürítése, a köztisztasági feladatok maradéktalan ellátása.

Serfőzőné Tóth Andrea a kulturális csoport vezetője elmondta, korábban a Zichy-palotában dolgozott kulturális vezetőként és muvészeti csoportvezetőként, így belülről is jól ismeri a szervezés folyamatát. A kulturális csoport feladata a kulturális intézmények koordinálása, a városi rendezvények összefogása. Hozzátette, olyan programokat kívánnak megvalósítani, amelyek jelentős turisztikai vonzerővel bírnak, és amelyek egyediek, vagyis felhívják a figyelmet Győrre.

Az osztályok és csoportok vezetői:

Adóügyi osztály: Mező Tímea osztályvezető
Építéshatósági osztály: Ambrus Zoltán megbízott irodavezető-helyettes
Gyámügyi osztály: Benedeczkiné Bartos Judit osztályvezető
Közigazgatási Osztály: Nagyné dr. László Edit osztályvezető
Népjóléti osztály: Páternoszter Piroska osztályvezető
Oktatási és kulturális osztály: Papp András osztályvezető
Önkormányzati és Szervezési osztály: dr. Csörgits Lajos osztályvezető
Pénzügyi osztály: Tóth Béla osztályvezető
Stratégiai és városfejlesztési osztály: Révi Zsolt osztályvezető
Vagyongazdálkodási osztály: Kolonics Erzsébet osztályvezető
Városépítési osztály: Tóthné Papp Terézia osztályvezető

Ellenőrzési csoport: Iklódi Emilné csoportvezető
Informatikai csoport: Reider Ernő csoportvezető
Közbeszerzési csoport: Pápai Gábor csoportvezető
Munkaügyi csoport: Horváth Kis Andrásné csoportvezető