Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Az indiai nagykövet látogatása

Március 30-án, pénteken délután egy órakor Ranjit Rae, India magyarországi nagykövete tett tisztelet-látogatást a győri városházán, Borkai Zsolt polgármesternél.

A találkozó után a polgármester elmondta, a nagykövettel folytatott beszélgetés során jövőbeli lehetőségként felvetődött, hogy a két ország közös kulturális programjainak erősítéseként Győr is képviseltethetné magát indiai, az indiai muvészek pedig a győri kulturális rendezvényeken, fesztiválokon.

A nagykövet a pénteki nap folyamán részt vesz azon az India Esten, amelyet a Carmen étteremben rendeznek este hét órától. A programon Ranjit Rae előadást tart Indiáról, az indiai musort a Calcutta Trió szolgáltatja.