Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Az önkormányzat örömmel fogadja a Győri Szakképzési Centrumtól kapott textil szájmaszkokat

A Győri Szakképzési Centrum Kossuth Lajos Középiskolája és Kollégiumának szaktanárai a koronavírus járvány idején a digitális oktatás mellett textil szájmaszkok gyártásával is foglalkoznak.

 

Bár az intézmény nem az önkormányzat fenntartásában áll, a szaktanárok örömmel segítenek a helyi igények kiszolgálásában, a város szociális intézményeinek, idősotthonainak minőségi, mosható textil szájmaszkokkal történő ellátásában. A mai napon újabb textil szájmaszkok érkeztek a győri önkormányzathoz.

 

„A ma érkezettekkel eddig összesen 600 db textil szájmaszkot kaptunk az intézménytől, amelyeket az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény, valamint a Hajléktalanokat Segítő Szolgálat számára juttattunk el. Kaukerné Kovács Edit intézményvezetővel rendszeresen konzultálunk, hiszen ők addig dolgoznak a maszkok gyártásán, amíg arra szükség van. Hálásak vagyunk, hogy a digitális munkarend mellett a társadalmi felelősségvállalásból is kiveszik a részüket, minden segítség jól jön.” – mondta Dr. Pergel Elza, Győr egészségügyi és szociális ügyekért is felelős alpolgármestere.

A maszkok varrása folyamatos, szerdán érkezik a következő adag.

 

Győr, 2020. április 3.