Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Baba-mama padok Adyvárosban

Újdonságként adtak át Győrben két darab baba-mama padot Adyvárosban. Radnóti Ákos alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselője elmondta, az egyik a Barátság Parkba, a másik a tóparton lévő sétány mellé került. A beruházás finanszírozása képviselői keretből történt.

Mindkettő forgalmas, közkedvelt helyszín, ahol évek alatt rengeteg fejlesztés történt.  A tónál várjátszótér épült, a sportparkban pedig bővítették a játszóteret. Utóbbi helyszínen a mozgásukban korlátozottak számára is használható játszótér épült idén.

A most átadott baba-mama padok kényelmesebbé teszik a szülők és a gyerekek számára a kikapcsolódását. A pad úgy lett kialakítva, hogy a gyermeket kényelmesen el lehet fektetni a felső részen. Az alpolgármester bízik benne, hogy a baba-mama pad beválik. A tóparti sétány mellé idén egy automata WC-t is telepítenek a még komfortosabb szabadidő eltöltés érdekében.