Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Bagoly mondja...

A győri MF Kovács Margit Közművelődési Intézményegység és Könyvtár idén is meghirdeti megyei vetélkedőjét felső tagozatos általános iskolás diákok számára.


Idei témánk: megyénk múzeumai.
4 fős csapatok jelentkezését várjuk 2012. február 17-ig.

A vetélkedő egy írásbeli és egy szóbeli fordulóból áll. Az írásbeli fordulót február 24-én tesszük közzé, illetve küldjük el a jelentkezett csapatoknak. A döntőt intézményünkben rendezzük április hónapban, a döntőbe jutott csapatokkal egyeztetett időpontban.

A feladatok megoldásához könyvtári kutatómunka és internetes anyaggyűjtés nyújthat segítséget.
A legjobb csapatokat könyvjutalomban részesítjük.

A jelentkezéseket az alábbi elérhetőségre kérjük eljuttatni a csapattagok és a felkészítő tanár nevével, valamint iskolájuk nevével és címével, e-mail címmel:
postai úton: Marcalvárosi Közoktatási Főigazgatóság Kovács Margit Közművelődési Intézményegység és Könyvtár, 9024 Győr, Répce u. 2.
e-mail-ben: kmamk.konyvtar@freemail.hu

Bővebb információt és segítséget a fenti e-mail címen, illetve a 96/428-033 telefonszám 121-es mellékén kérhetnek a könyvtárban.