Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Bankjegykiadó automatát adtak át Kismegyeren

Simon Róbert az automata átadásán elmondta, Kismegyer lakossága már megközelíti a 2000 főt, és a város déli irányú terjeszkedése miatt folyamatosan bővül, ezért jogos igény a lakosoktól, hogy a városrészben legyen bankjegykiadó automata. Eddig a legközelebbi ATM Kismegyertől 1,5 kilométerre, Szabadhegyen muködött.

A képviselő hozzátette, 2006 novemberében kezdeményezte az automata telepítését, és ebben partnerre talált az OTP és a CBA vezetői személyében. Köszönetet mondott az OTP Nyrt Regionális Igazgatósága vezetőségének, Németh Józsefnek, dr. Tenk Gábornak, Mészáros Józsefnek, valamint a CBA Delikát Kft vezetőségének, Laki Lászlónak és Ifj. Laki Lászlónak, akik maximálisan támogatták az ügyet.

Az OTP részéről Németh József elmondta, a lakosságot szeretnék elérni ezzel a lépéssel is. Reményét fejezte ki, hogy sokan fogják használni az automatát, a kismegyeriek megelégedésére. Ha az automata kihelyezése beválik, várhatóan más városrészekbe is telepítenek hasonló készüléket.

Ifj. Laki László a CBA részéről köszönetét fejezte ki az alpolgármesternek és az OTP-nek a lehetőségért, hogy ezáltal az üzletük már meglévő szolgáltatásait egy újabbal bővíthették.

Az átadás után Simon Róbert, a településrész önkormányzati képviselője személyesen is kipróbálta az automatát.