Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Bécsben mutatkozott be a Tavaszi Fesztivál

Február 14-én este hat órakor kezdődött a rendezvény a bécsi Collegium Hungaricumban. A Győri Tavaszi Fesztivált népszerusítő est megnyitásaként dr. Fónagy Zoltán igazgató tartott köszöntő beszédet.

Az igazgató szavai után dr. Ottófi Rudolf alpolgármester hívta fel a nagytermet megtöltő közönség figyelmét Győrre, mint a közelben található fontos turisztikai és kulturális célpontra. Ezt követően Csurák Erzsébet, a Fesztiváliroda igazgatója képes előadást tartott a tavaszi fesztiválokról. 

Az ismertető után a Győri Ütőegyüttes és a Lantos-Horváth Duó adott ízelítőt a Tavaszi Fesztivál népszeru Ütősfesztiváljának programjából. A szépszámú közönség vastapssal jutalmazta a szereplőket.

Az esten részt vett Reményi Attila és a Salzburgban élő győri származású Theodor Burkali zeneszerző is. Mindkettőjük egy-egy muve is elhangzott a nagy sikerrel záruló est során.