Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Befejeződött a felújítás a Tihanyi Árpád út 51. sz. alatti rendelőben

Tájékoztatjuk Győr város lakosságát, hogy a Győr, Tihanyi Árpád út 51. sz. alatti rendelő felújítása befejeződött.

 

Kérjük a lakosságot, hogy 2017. december 14-15-ei napokon a - a költözködés előkészületei miatt - szíveskedjenek tájékozódni a felnőtt háziorvosi, fogorvosi rendelőkben az esetleges helyettesítési rendről.

 

A házi gyermekorvosok Dr. Jancsó Zsuzsanna és Dr. Török Violetta 2017. december 8-ától, Dr. Juhász Éva 2017. december 11-étől kezdik meg rendeléseiket a felújított rendelőkben.

 

A felnőtt háziorvosok (Dr. Hermann Mátyás, Dr. Merczel Ágnes, Dr. Patyi Olga, Dr. Pápai Péter, Dr. Páros Veronika és Dr. Zselló Ferenc) és fogorvosok (fogszabályozás is) (Dr. Fónad  Andrea, Dr. Németh Zsolt, Dr. Prohászka Imre, Dr. Sayour Rim és Dr. Oross Ákos (fogszabályozás), valamint a fogászati röntgen 2017. december 18-ától ismét a Tihanyi úti rendelőben várják betegeiket.

 

 

A Győr, Tihanyi út 51. szám alatti védőnők (Zsámboki Eszter, Lehner Orsolya, Kőháziné Ludman Dóra és Dívós Lívia) továbbra is a Győr, Sport út 9. szám alatti rendelőben nyújtják a szolgáltatást. A védőnők visszaköltözésének várható időpontja 2018. január 15.

 

A rendelési időkről és a lakosságot érintő információkról tájékozódni lehet a www.eeszi.hu weboldalon, a lakossági tájékoztató menüpont alatt, valamint a Tihanyi rendelőben kihelyezésre kerülő tájékoztató anyagokon.