Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

BL-búcsú

Vasárnap zsúfolásig megtelt a győri Magvassy csarnok, ahol a szurkolók szerették volna kiszurkolni a továbbjutást. A találkozó elején még élt a remény, noha mindenki tudta, hogy a hat gólos hátrányt nem lesz könnyu ledolgozni.

Az első játékrész kezdetén fej-fej mellett haladtak a csapatok, de negyed óra elteltével a dánok elkezdték növelni előnyüket. Leganger, a vendégek kapusa ismét bebizonyította, miért tartják a világ egyik legjobb hálóőrének. Tulajdonképpen lehúzta a rolót. A győrieknek semmi nem jött be, és már az első félidőben szertefoszlottak a továbbjutás álmai. (7-12).

A második játékrészben még kilátástalanabb volt a helyzet. Bár Herr Orsolya nagyszeruen védett, mégis két számjegyure duzzadt a két gárda közötti különbség. Görbicz kilencet szórt, de ez is kevés volt. Végül 30-22-re nyert Anja Andersen együttese.

Bár a vasárnapi mérkőzés és a döntőbe jutás nem sikerült, azért ne feledjük, az ETO Európa legjobb négy csapata közé került, a sorozatban több nagy győzelmet is aratott, például a Slagelse finálébeli ellenfelével, a Lada Togliattival szemben.