Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Brassói bemutatkozás

A város polgármestere George Scricaru fogadta Brassó testvérvárosainak delegációit és megköszönte a részvételüket. Győrrel kapcsolatban kiemelte, hogy fő célkituzéseik közé tartozik a két város közötti gazdasági kapcsolatok erősítése.

A program során lehetőséget kapott Győr városa, hogy bemutassa színes kulturális és turisztikai programkínálatát.

A két napos idegenforgalmi szakvásáron tematikus kiadványok segítségével tájékoztattuk a városunk iránt érdeklődőket. Nagy érdeklődés volt tapasztalható Győr kulturális fesztiváljai és a fürdő iránt.

Április 14-én, szombaton este Brassó város főterén óriási sikert aratott a Bombicz Barbara igazgatóasszony által vezetett Győri Tánc és Képzőmuvészeti Szakközépiskola növendékeinek (Hajszán Kitti, Szitás Regina, Horváth Gergő) fellépése.

Vendégszereplésünkről és bemutatkozásunkról a Brassói magyar hetilap egy oldalas híradásban számolt be.