Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Buszmegálló visszahelyezés

Az ÉNYKK Zrt. értesíti utasait, hogy az útépítési és felújítási munkálatok előrehaladása miatt 2019. február 25-én (hétfőn) reggel 8.00 órától kezdődően a 7, 9, 9A, 17, 17B, 19, 19A, 20Y, 38, 38A jelzésű helyi autóbuszjáratok „Szigethy Attila út, könyvtár” elnevezésű megállóhelye mindkét irányban eredeti helyére visszahelyezésre kerül.

 

Felhívja az utasok figyelmét, hogy a munkálatok befejezéséig az autóbuszok az újonnan kiépített megállóhely-öblökbe egyelőre nem tudnak behaladni, ezért a fel- és leszállás továbbra is a forgalmi sávokban történik, az új megállóhely-öblökön keresztül. Az útépítési munkálatok befejezéséig fokozott figyelemmel vegyék igénybe a fenti megállóhelyeket!