Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Buszváltozás

Az ÉNYKK Zrt. tájékoztatja utasait, hogy az úthálózat-fejlesztési munkálatok előrehaladása következtében 2019. augusztus 17-én (szombaton) üzemkezdettől a Tóth László utca a helyi autóbusz-közlekedés számára is megnyitásra kerül, ezért a 8, 8B, 15, 15A jelzésű helyi autóbuszjáratok közlekedési rendje az alábbiak szerint módosul.

 

A 8, 8B jelzésű helyi autóbuszjáratok terelése megszűnik, a járatok mindkét irányban újra eredeti útvonalukon és eredeti megállóhelyeiket kiszolgálva közlekednek.

 

A többi érintett autóbuszjárat közlekedésében nem történik változás, azok továbbra is az alábbi, megszokott terelőútvonalakon közlekednek.

 

A 15, 15A jelzésű helyi autóbuszjáratok az AUDI gyár felé az Ipar utca – 1-es főút – Kardán utca útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a „Likócsi híd” és a „Dohány utca, Kenvéd Kft.” elnevezésű megállóhelyeket, de megállnak az „Íves utca” megállóhelyen. A 15A jelzésű helyi autóbuszjáratok a Révai Miklós utca felé a Kardán utca – Pesti út – Likócsi híd – Ipar utca útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a „Dohány utca, Kenvéd Kft.” elnevezésű megállóhelyet, de megállnak az „Íves utca” megállóhelyen.

 

A Győr, autóbusz-állomás felé közlekedő országos és regionális autóbuszjáratok az 1-es főút – Pesti út – Likócsi híd – Mártírok útja felé közlekednek, megállóhelyeik változatlanok, ellenkező irányban útvonaluk sem változik.