Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Buszváltozás

2019. szeptember 1-től (vasárnaptól) kezdődően az alábbi változások lépnek életbe Győr helyi autóbusz-közlekedésében.

 

Vonal

Változások

8, 8B

  • Közlekedésbiztonsági okból megszűnik a leszállóhely a „Likócs, Pesti út, Esztergető utca” végállomáson: az autóbusz először megfordul, így Tisztelt Utasaink a Belváros irányú (az eddig csak felszállásra használt) megállóhelyen tudnak leszállni is az autóbuszjáratokról. Az esetleges kellemetlenség miatt szíves megértésüket kérjük.

 

27

  • Új megállóhely-pár létesül „Fehérvári út 137.” elnevezéssel, az ÉNYKK Zrt. – 05 / 2018-2019. sz. értesítőnkben meghirdetett helyközi menetrendi változásokkal összhangban. Az új megállóhely-pár a „81-es út, Zöld utca” és a „Fehérvári út 206.” megállók között található.

 

 

Továbbá felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy 2019. szeptember 2-től munkanapokon (hétfőtől péntekig) ismét a tanítási napi menetrend szerint, azaz sűrűbben közlekednek autóbuszjárataink, valamint újra üzemelnek a 2B, 9, 11Y, 19 vonalak!

 

ÉNYKK Zrt.