Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Terveink szerint lesz koncert vasárnap!

A szervezők folyamatosan figyelik a meteorológiai jelzéseket, ami alapján – a 19:30-as állás szerint – 20:30 órai kezdettel megtartjuk a Fenyő Miklós koncertet a Dunakapu téren. Természetesen a szervezők továbbra is figyelik a jelentéseket, s amennyiben hirtelen változás állna be időjárásunkban, akkor - akár menet közben is – beszüntethető a koncert. Ez azonban csak vihar esetén szükséges, a jelenlegi előrejelzések alapján bízunk abban, hogy erre nem lesz szükség.

 

 

Korábban írtuk:

 

Elhalasztjuk a koncertet

 

Ezúton tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy – bár a szervezők sokáig bíztak benne, hogy megtartható lesz - az időjárási körülmények miatt a szombat esti Fenyő Miklós koncert elmarad. Azt, amennyiben az időjárási körülmények engedik, az esőnapon, vagyis 2018. július 22-én, vasárnap 20:30 órakor rendezzük meg a Dunakapu téren.