Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Elkészült a sétány világítása

Látványos módon bővült az Adyvárosi tó melletti sétány és játszótér köz- és díszvilágítása…

 

Az Adyvárosi tó melletti sétány és játszótér, valamint a tó környezete évről-évre szépül, illetve egyre több funkcióval rendelkezik. Radnóti Ákos alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselője elmondta, hogy immár nem csak a tó-és a körülötte lévő sétány és pihenőpark kínál kikapcsolódási lehetőséget, hanem a tavaly átadott várjátszótér is. Korábban már megújult a tavat övező sétány burkolata, új köztéri padokat helyeztek el.

 

A rendezvények működéséhez áramvételi kapcsolatot építettünk ki, illetve a tó sétánya körül már korábban megújult a közvilágítás korszerű és igényes, modern külsejű LED-es oszlopokkal. - tette hozzá Prédl Antal az Útkezelő Szervezet intézményvezetője.

 

A várjátszótér körül nem volt lehetőség a nyáron a régi, beton és már nem korszerű közvilágítási oszlopok cseréjére, de most Borkai Zsolt polgármester támogatásával sor kerülhetett rá. - mondta el Radnóti Ákos. Nyolc új LED fényforrású közvilágítási oszloppal és két, szintén LED forrású egyedi, különleges kinézetű és reflektorokat tartalmazó oszloppal bővült a tó, valamint a nyáron épített játszótér körüli közvilágítási hálózat. Így immár egységes kinézetű a környék teljes közvilágítása, tovább szépítve a közterületet, s javítva egyben a közbiztonságot is, ahol immár két köztéri kamera vigyázza a rendet.

 

Az Útkezelő Szervezet megbízásából a Vill-Korr Hungária Kft. végezte a kivitelezést. Radnóti Ákos megköszönte az igényes és gyors kivitelezést, ami rekord idő alatt, az év végi ünnepek előtt, szűkös határidőn belül elkészült.