Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Enzkreisi delegáció látogatása megyénkben– együttmuködési megállapodás aláírása

Három napos itt tartózkodásuk során számos program várja őket. Így pénteken(18-án) délelőtt 11.30 órakor dr. Szakács Imre, a megyei közgyulés elnöke fogadja a vendégeket Győrött, a Megyeházán. E találkozó keretében egy prezentációt is megtekinthetnek a magyar önkormányzatokról és Győr-Moson-Sopron megye idegenfogalmi nevezetességeiről. Péntek délután ellátogatnak a megyei önkormányzat által fenntartott szociális intézménybe, a jobaházi Idősek Otthonába (16.00 óra), ahol az intézmény lakóival közösen ültetik el magukkal hozott ajándékukat, a lakhelyükön honos berkenyefát.

A látogatás legfontosabb mozzanatára május 18-án, pénteken este 19.00 órakor kerül sor, amikor is Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat, Enzkreis Járás és Pforzheim Város Önkormányzata - a 2001-ben született együttmuködési szándéknyilatkozatra alapozva, a közgyulések határozatainak értelmében - együttmuködési megállapodást ír alá a fertődi Esterházy kastély Haydn termében.