Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: Győr.hu!

image
image
image
image
image
image
image
image

Építéshatósági osztály

Kérelemre induló eljárás esetén a kérelem az ÉTDR rendszeren keresztül vagy személyesen terjeszthető elő. Személyes előterjesztés esetén a kérelmet és mellékleteit elektronikus adathordozón lehet benyújtani. A kérelem nyomtatvány egy fájlba, a mellékletek pedig külön fájlba kerüljenek.


Javasoljuk a számítógéppel kitölthető formanyomtatvány használatát, melyet kizárólag  az Adobe Reader program segítségével lehet kitölteni! Ehhez előbb le kell tölteni a nyomtatványt a számítógépre. Amennyiben a nyomtatvány kézzel történő kitöltését választják, úgy szíveskedjenek olvashatóan nyomtatott betűkkel kitölteni.


Fontos a kérelmek hiánytalan kitöltése, különösen a kérelem tárgya, a kérelmező és benyújtó személyes adatai, előzményiratok, irányítószám, helyrajzi szám, telefonszám, stb.


Papír alapú kérelem benyújtására nincs lehetőség.

 

A hatósági ügyek intézésére illetékes ügyintézők neve, hivatali elérhetőségei

 

Levelezési cím: 9021 Győr, Honvéd liget 1..
Telefon: 36(96)500-460
Fax: 36(96)500-459
E-mail:epiteshatosag@gyor-ph.hu

 

Ügyfélfogadás:
hétfő: 8.30 -15.00
szerda: 12.30 -15.00
csütörtök: 8.00 -17.30

 

Osztályvezető: Stipkovits Tamás

E-mail:stipkovits.tamas@gyor-ph.hu

 

ÉPÍTÉSHATÓSÁGI OSZTÁLY ILLETÉKESSÉGI TERÜLETE

Az építésügyi és az építésfelügyeleti hatóságok kijelöléséről és működési feltételeiről szóló 343/2006. (XII. 23.) Korm. rendelet 1. § (1) bekezdése alapján járásszékhely települési önkormányzat jegyzőjének illetékessége a járási (fővárosi kerületi) hivatalokról szóló 218/2012. (VIII. 13.) Korm. rendelet 1. mellékletében meghatározottak szerint az alábbi településekre terjed ki:

Győr, Abda, Bezi, Börcs, Bőny, Dunaszeg, Dunaszentpál, Enese, Fehértó, Gönyű, Győr, Győrladamér, Győrújbarát, Győrság, Győrsövényház, Győrújfalu, Győrzámoly, Ikrény, Kajárpéc, Kisbajcs, Koroncó, Kunsziget, Mezőörs, Mosonszentmiklós, Nagybajcs, Nagyszentjános, Nyúl, Öttevény, Pér, Rábapatona, Rétalap, Sokorópátka, Tényő, Töltéstava, Vámosszabadi, Vének.

ÉTDR – részletes tájékoztató

 

Formanyomtatványaink innen tölthetők le

használatbavételi engedélyhez szükséges összesítő lap

statisztikai lap - használatbavétel

statisztikai lap - építés

statisztikai lap - bontás

 

Az építésügyi  hatósági eljárás illetéke 2017. március 16-tól, és szakhatósági igazgatási szolgáltatási díjak, számlaszámok

Tájékoztatás az Építésügyi Fizetési Portál működéséről

A lakossági tájékoztatók innen érhetők el