Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Értesítő

Az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. értesíti az utasokat, hogy a Mosoni-Duna áradása miatt 2015. január 12-én 18.00 órától kezdődően előreláthatólag 3-4 napig a Móricz Zsigmond alsó rakpart lezárásra kerül, ezért a 6-os és a CITY jelzésű autóbuszjáratok terelőúton, mindkét irányban a Széchenyi hídon át közlekednek. A Sárás felől érkező 6-os jelzésű autóbuszok a „Széchenyi István Egyetem” megállóhelyet még érintik, de azt követően – a Kálóczy térről induló CITY járatokkal együtt – nem érintik a „Dunakapu tér” és a „Dunapart Rezidencia” megállóhelyeket, viszont megállnak a „Rónay Jácint utca”, a „Szövetség utca” és a „Bácsai út, Kertész utca” megállóhelyeken. A városréti piac és a P+R parkoló megközelíthetősége érdekében a „Vas Gereben utca P+R” megállóhelyre az autóbuszok betérnek.

 

Ellenkező irányban: A „Vas Gereben utca P+R” megállóhelyet követően a CITY jelzésű, valamint a Kismegyer felől érkező 6-os autóbuszok nem érintik a „Dunapart Rezidencia”, a „Dunakapu tér” és a „Rónay Jácint utca” megállóhelyeket, viszont megállnak a „Bácsai út, Kertész utca”, valamint a „Szövetség utca” megállóhelyeken.

 

Bővebb információt az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. honlapján, valamint itt olvashat.