Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Európai együttműködésekért Győrben

Európai diákcseréket, külföldi szakmai gyakorlatokat és tanulmányutakat, iskolai együttműködéseket támogató uniós pályázati lehetőségeket ismertet a Tempus Közalapítvány október 14-i, győri információs napja, amelynek a Bartók Béla Megyei Művelődési Központ ad helyet.

A délután 13 órától kezdődő rendezvényen a közoktatást támogató Comenius program óvodák, alap- és középfokú oktatási intézmények érdeklődésére tarthat számot; míg a szakképzést fejlesztő Leonardo program bemutatására 15 órától szakképző intézmények, szakképzésben érintett egyesületek, szövetségek, vállalkozások, munkaügyi központok, kamarák képviselőit várják.

A Csornai Általános és Művészeti Iskola, Óvoda Széchenyi István Körzeti Általános Iskolájasikeresen vesz részt a programokban: a rendezvényen az iskola Comenius projektjének koordinátora is segíteni fogja tanácsaival a résztvevőket, hogy minél több régióbeli intézmény tudjon élni az új perspektívákat nyújtó uniós oktatási-képzési pályázatokkal.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött: www.tka.hu>>Rendezvények.