Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Fát ültettek a Bisinger sétányon

Tíz darab földlabdás, előnevelt fát ültettek el a Bisinger sétányon április 21-én, szombaton délelőtt 11 órakor a Föld Napja alkalmából.  

Hazánkban a napokban jelentkezett első számával a Marie Claire magazin, amelynek szerkesztőségét Szucs Péter és Szántó Krisztina képviselte. Szucs Péter elmondta, a lap fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást, amelynek egyik eleme a faültetés. A Föld Napja alkalmából ezért több városban is faültetési akciót szerveztek.

Németh Zoltán alpolgármester, a településrész önkormányzati képviselője megköszönte a nemes felajánlást a városrész és Győr nevében. Hozzátette, a mai akció jelentősen hozzájárul az átalakuló park szépségéhez.

A Bisinger sétányon ezután megkezdődött a faültetés, amelyben a magazin szerkesztősége, a képviselő, valamint a Kommunális Szolgáltató szakemberei mellett nyugdíjasok és gyerekek is segítettek. A Bisinger sétány tíz darab földlabdás, előnevelt fával (hárs és kőris) gazdagodott.