Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Faültetés az Ipari Parkban

Immár hagyománnyá vált a faültetés az Ipari Parkban, ezúttal tizenöt letelepedő ültette el a cégét szimbolizáló fát a Zöld Sziget Emlékparkban.

Borkai Zsolt polgármester elmondta, nagy esemény egy olyan programon részt venni, amely ahhoz kapcsolódik, hogy 15 új cég telepedett le városunkban, azon belül is az Ipari Parkban. Hozzátette, a városvezetés célja, hogy minél többen érezzék, Győr a megfelelő helyszín számukra.

A polgármester kifejtette, a most elültetett fa egyben szimbólum is. 10-20 év múlva a fák lombjai alatt visszagondolhatnak arra, amikor Győrt választották, és kívánja, hogy akkor majd az eltelt időt eredményesnek ítéljék meg.

Az ültetésen elhangzott, a fa jelképezi az ültetője számára, hogy itt vannak a gyökerei, most már ő is ide kötődik. Remélhetőleg – ahogy a fák, úgy fejlődik a cégük is.