Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Felhívás

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata 34/1999. (XI.1.) sz. rendeletével "Kitaibel Pál Környezetvédelmi Emlékérem” Díjat alapított, mely elismerésben Győr város környezetvédelméért kimagasló munkát végzett természetes vagy jogi személy és jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság részesíthető.

A díj odaítélésére javaslatot tehetnek Győr MJV Polgármestere, Képviselői, Városstratégiai  Bizottsága, az Önkormányzat intézményei, a bejegyzett pártok és társadalmi szervezetek.

A javaslatokat legkésőbb 2007. május 15-ig kell eljuttatni a Polgármesteri Hivatal Közigazgatási Osztály Környezetvédelmi Csoportjához (9021 Győr, Honvéd liget 1.).

A Díjat a Közgyulés felhatalmazásával a Városstratégiai Bizottság adományozza, melynek immár hetedik alkalommal történő átadására 2007. június 5-én, a Környezetvédelmi Világnapon, a Városstratégiai Bizottság ünnepi kibővített ülésén kerül sor.