Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

FELHÍVÁS CIVIL SZERVEZETEK RÉSZÉRE

A United Way Kisalföld Alapítvány az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával 2009. május 1. - 2010. október 31. között valósítja meg az „Összhangban – a United Way Kisalföld Alapítvány komplex szervezetfejlesztési programja Győr-Moson-Sopron megyében” című projektjét.

A program célja – a jelentkezési lap és személyes beszélgetés alapjánkiválasztott – 36 megyei civil szervezet megerősítése, forrásteremtő képességének és pályázati eredményességének növelése, a megalapozott tervezésen alapuló stabil működés megteremtésének támogatása.

A szolgáltatási csomag fő elemei
·         szervezeti diagnózis felállítása (2009. szeptember - november)
·         szervezeti fejlesztési tervek kidolgozása (2009. november – 2010. január)
·         általános szervezetfejlesztési workshop (3 nap, bentlakással, 2010. január – február között)
·         választható fejlesztési modulok: forrásteremtés – pályázatírás, hatékony kommunikáció, stratégiai és kooperatív tervezés, közösségfejlesztés, projektmenedzsment (2010. február – július)
·         mentorálás – egyéni támogatás (2010. január – 2010. augusztus)

A szervezetek által igénybe vehető fejlesztő szolgáltatás futamideje: kb. 12 hónap.

A jelentkezés menete
Jelentkezni a United Way Kisalföld Alapítvány által biztosított és a honlapról letölthető jelentkezési lap kitöltésével lehet, 2009. július 31-ig.
A programban szervezetenként 1 fő, a szervezet életében aktívés meghatározó szerepet vállaló munkatárs részvételére van lehetőség.
A programban való részvétel a kiválasztott civil szervezetek számára térítésmentes.

További információ és felvilágosítás:   
Kelemen Tímea – szakmai vezető
Cím: 9021 Győr, Apáca utca 18.
Tel/fax: +36 96 311 031; mobil: +36 70 43 47 347
Web: www.unitedwaygyor.hu
E-mail: kelementimea@unitedway.t-online.hu 

 

Csatolás: