Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Final Four: Kivetítő a Dunakapu téren!

A győri önkormányzat szervezésében kivetítő épül a Dunakapu téren, ahol a Final Four mérkőzései lesznek láthatóak, így szombaton és vasárnap együtt szoríthatunk a lányokért a kézilabda Bajnokok Ligája végjátékában!

 

A győri kézilabdás lányok ismét bejutottak Európa legjobb négy együttese közé. A csapatok a négyes döntőt most hétvégén vívják Budapesten, a Papp László Sportarénában. Az első napon, május 7-én a Győri Audi ETO KC az első mérkőzésen lép pályára 15.15-kor a Buducnost Podgorica ellen, a CSM Bucuresti–HC Vardar találkozója 17.45-kor kezdődik. Vasárnap ugyanebben a két időpontban lesz előbb a bronzmérkőzés, majd a döntő.

 

Borkai Zsolt polgármester elmondta, a csapat és a város is megérdemli, hogy lehetőséget teremtsünk a közös szurkolásra. „Bár sok győri kíséri el a csapatot a fővárosba, sokan szeretnének itthonról szorítani a lányokért, és azoknak is szeretnénk kedvezni, akik esetleg nem fogják a közvetítő sportcsatornát. Őket is hívjuk, s várjuk a közös szurkolásra a Dunakapu térre! Hajrá ETO, Hajrá Győr!”