Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Földi szúnyoggyérítés

A Győr-Szol Zrt. szúnyoggyérítést végez földi melegködös kémiai eljárással.

 

Amennyiben az időjárási körülmények engedik augusztus 28-án, szerdán és augusztus 29-én, csütörtökön az alkonyati órákban az erre alkalmas berendezés földi melegködös szúnyoggyérítést végez Győr különböző pontjain. A gyérítés Gyirmótot, a Rabkertet, a Góré dűlőt, Pinnyédet, a Püspökerdőt, a bácsai csatorna környékét, Sárást, Győrszentivánt, a likócsi töltés területét, a Jedlik hídtól az Aqua Sportközpontig húzódó terület egyes részeit, az Aranypart I. és II.-t, a nádorvárosi temetőt, a marcalvárosi kiserdőt érinti. Elsősorban a vizes élőhelyek közelében, valamint az erdősávokban, bokros-fás területeken kerül sor földi melegködös kémiai gyérítésre, összességében több mint 900 hektáron.

 

Ha az időjárás nem teszi lehetővé a beavatkozás elvégzését a meghirdetett időpontban, akkor a következő napon ismét megkísérlik a gyérítés. A melegködös gyérítést végző szerkezet működése zajhatással jár, ezért a szolgáltató kéri a lakosság elnéző türelmét.