Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Folyamatban az átszervezés

Ahogy arról már többször is beszámoltunk, 18 iroda helyett 11 osztály és négy önálló csoport fog muködni az új struktúrában. Az átszervezés megkezdődött, Dr. Csörgits Lajost az önkormányzati és szervezési osztály, Mező Tímeát az adóügyi, Tóth Bélát a pénzügyi osztály, míg a városépítési osztály vezetésével Tóthné Papp Teréziát bízták meg.

A közigazgatási osztály vezetését Nagyné dr. László Edit, az építéshatósági osztályét Székely Győző, az oktatási és kulturális osztályét Papp András, a gyámügyiét Benedeczkiné Bartos Judit, a stratégiai és városfejlesztésiét Révi Zsolt főépítész, a vagyongazdálkodásiét Kolonics Erzsébet, a népjólétiét Páternoszter Piroska eddigi irodavezetőkre bízzák.

Iklódi Emilné az ellenőrzési, Wajzer Gábor a lakás, Horváth Kis Andrásné a munkaügyi, Szekeres György pedig a környezetvédelmi csoport vezetői posztját láthatja el.

Az érintettek a héten megkapták az új felkérést, és öt nap áll rendelkezésükre, hogy eldöntsék, elfogadják-e azt. A volt vezetők a törvény szerint hat hónapig még a régi illetményüket kapják, és csaknem minden esetben enyhítették a bércsökkenés mértékét is.