Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Folytatódik a szúnyoggyérítés

A Győr-Szol Zrt. folytatja a szúnyoggyérítést, ezúttal földi melegködös kémiai eljárással.

 

Amennyiben az időjárási körülmények nem változnak kedvezőtlenül, 2018. április 20-án, pénteken az alkonyati órákban az erre alkalmas berendezés dolgozik Győr különböző pontjain. A gyérítés a Püspökerdőt, a bácsai csatorna környékét, Győrszentiván Kertvárost, a likócsi töltés területét, a Jedlik hídtól az Aqua Sportközpontig húzódó terület egyes részeit és az Aranypart I. és II.-t érinti. Elsősorban a vizes élőhelyek közelében, valamint az erdősávokban, bokros-fás területeken kerül sor földi melegködös kémiai gyérítésre, összességében több mint 500 hektáron.

 

Ha az időjárás pénteken nem teszi lehetővé a beavatkozás elvégzését, akkor április 21-én, szombaton történik a gyérítés. A melegködös gyérítést végző szerkezet működése zajhatással jár, ezért a szolgáltató kéri a lakosság elnéző türelmét.