image
image
image
image
image
image
image
image

Folytatódott a jótékony hagyomány

 

Ahogy a korábbi években már megszokhattuk, az önkormányzat az idén is adventi gyűjtést szervezett a rászorulóknak. A Humánpolitikai Főosztály ezúttal szaloncukrot és gyermekjátékokat várt a hivatal és az intézmények dolgozóitól.

 

„Köszönöm a kollégáknak, hogy minden évben ilyen nagy lelkesedéssel gyűjtik az adományokat, amelyekkel számos család és gyermek karácsonyát tudják szebbé tenni.” – fogalmazott az átadáson Borkai Zsolt. A polgármester hozzátette, az idén is jó helyre kerülnek az ajándékok, erről három kedvezményezett győri szervezet gondoskodik.

 

 

 

 

 

 

Az összegyűlt adományokat a Család- és Gyermekjóléti Központot képviselő Lovászi Bernadett csoportvezető, a Szt. Cirill és Methód Alapítvány Családok és Gyermekek Átmeneti Otthonát képviselő Juhász Péter intézményvezető, egy édesanya és kisgyermeke, illetve a Győr-Újvárosi Gyermekekért Alapítványt képviselő Papp Gyöngyi igazgató egy másodikas tanuló társaságában vette át.

 

Panker Mihály a Humánpolitikai Főosztály vezetője szintén köszönetet mondott a rengeteg adományért, amely az idén is megtöltött egy teljes irodát. „Nagy megtiszteltetés, hogy egy ilyen nemes hagyományt vihetek tovább, és megígérhetem, hogy az ajándékozást jövőre is folytatjuk.”