Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Folytatódott a síkosságmentesítés

Az Győr-Szol Zrt. az elmúlt 24 órában a kezelésében lévő közterületeken több alkalommal teljes körűen elvégezte síkosságmentesítési programját.

 

A szolgáltató már 2017. január 31-én, kedden napközben megkezdte a megelőző síkosságmentesítési munkákat. A szolgáltató munkagépei sózták a társaság kezelésében lévő tömegközlekedési útvonalakat, hidakat, felüljárókat, főutak burkolatait, valamint a buszmegállók, járdák, terek felületére is szóróanyagot juttattak ki gép és kézi erővel. Az esti órákban, a havazás megindulásával egy időben a munkagépek újra munkába álltak, és elvégezték a városi közutak síkosságmentesítését.

 

Február 1-jén a kora reggeli óráktól folytatódott a síkosságmentesítés és hóeltakarítás a közutakon és közterületeken. A Győr-Szol Zrt. a szerződéses alvállalkozók bevonásával több, mint 20 munkagép igénybevételével ismét elvégezte a közutak sózását, elsőként a tömegközlekedési útvonalakon, hidakon, felüljárókon, főútvonalakon, kisgépekkel folytatja a kerékpárutak, járdák takarítását, illetve kézi erővel, közel 60 munkatárs jelenleg is dolgozik a járdák, terek, buszmegállók, gyalogátkelők síkosságmentesítésén.