Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Forgalmi rend változás péntektől

2019. március 29. napközben új forgalmi rendet vezetnek be Adyvárosban a Március 15., a Lázár Vilmos és Verseny utcákban.

 

A három lakóutcában rendkívül erős a parkolási igény, az utcák mindkét oldalon lehetőség van parkolásra, így azonban a kétirányú közlekedés biztosíthatósága jelentősen sérül. Az utcák használhatósága és a parkolási lehetőségek megtartása miatt egyirányúsítás történik, mely alapján a Március 15. utca és a Lázár Vilmos utca a Magyar utca irányába, míg a Verseny utca a Somogyi Béla utca irányába lesz egyirányú péntektől.

 

Az egyirányúsítás mindhárom utca esetében csak a Magyar utca és Somogyi Béla utca közötti szakaszra vonatkozik. A Somogyi Béla utca továbbra is kétirányú marad. – közölte a győri Útkezelő Szervezet.