Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Forgalmi sáv lezárása az Ifjúság körúton

Távhővezeték cseréje miatt június 20-tól, hétfőtől lezárják az Ifjúság körútról jobbra, a Tihanyi Árpád út felé kanyarodó forgalmi sávot, és ugyanitt felbontják az Ifjúság körút északi oldalán a kerékpárutat és a járdát is. A gépjárművek számára kerülőként a Vasvári Pál út - Szent Imre út - Magyar utca útvonal használata javasolt. A korlátozás várhatóan július 15-ig tart.


Győrben az Ifjúság körút útfelújítási munkáihoz kapcsolódóan a Győr-Szol Zrt. Távhőszolgáltatási Igazgatósága az eddigi rossz állapotú szekunder távhővezeték helyett új, korszerű előszigetelt primer vezetéket épít a Tihanyi Árpád út 85. számú háztól indulva, az Ifjúság körút alatt áthaladva, a Tihanyi Árpád út. 83. számú épületig. A munkálatok részeként a Tihanyi Árpád út 83. számú házba új felhasználói hőközpontot is telepítenek. A munkák ideje alatt szükséges forgalomkorlátozás miatt a szolgáltató a közlekedők megértését és türelmét kéri.