Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Forgalmi változás

Két körforgalom építése kezd a végéhez érni, így a forgalomkorlátozások is megszűntek. Október 14-én hétfőtől viszont szennyvíz csatorna-javítás miatt lezárják a Zechmeister út – Munkácsy úti körforgalomnak a Munkácsy út felé kihajtó ágát.

 

Győrszentivánon a Vonal utca – Sugár út – Kör téri körforgalom átépítése során befejeződtek az aszfaltozási munkálatok, a lezárás-terelés megszűnt, az autóbuszok ismét eredeti útvonalukon közlekednek. Még kisebb munkarészek hátra vannak, ezek már csak kisebb korlátozást fognak okozni a forgalom számára.

 

Ménfőcsanakon is befejezés előtt áll az Újélet utca – Ormos utca kettős körforgalom építése, nagyobb korlátozásra már nem kell számítani, de a forgalomtechnikai festések, táblázások miatt még útszűkületre kell számítaniuk az erre közlekedőknek.

 

2019. október 14-én hétfőtől szennyvíz csatorna-javítás miatt lezárják a Zechmeister út – Munkácsy úti körforgalomnak a Munkácsy út felé kihajtó ágát. A Munkácsy útról a körfogalomba be lehet hajtani az Árpád út irányából, de fordítva tilos lesz a behajtás. Terelőútként a Jókai út, az Újlak utca és a Benczúr utca lesz használható előreláthatóan két hétig. –közölte Máthé-Tóth Péter a győri Útkezelő Szervezet szóvivője.