Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Forgalmi változás

2018. január 28-án (vasárnap) 9.00 és 16.00 óra között lezárásra kerül a Tihanyi Árpád útnak az Attila utca – Mester utca közötti szakasza, ezért a 11 és 19A jelzésű helyi, valamint az érintett helyközi autóbuszjáratok (beleértve a 32, 34, 36 jelzésű integrált helyi-helyközi járatokat is) mindkét irányban terelőútvonalon közlekednek.

 

  • A 11-es jelzésű helyi autóbuszjáratok a Tihanyi Árpád út – Álmos utca – Bartók Béla út – Baross Gábor híd – Szent István út útvonalon közlekednek, ezért a fenti időszakban nem érintik a „Malom liget” és a „Szent István út, Iparkamara” megállóhelyeket, de ideiglenesen megállnak a Bartók Béla úton található „Roosevelt utca (Bartók-emlékmű)” elnevezésű megállóhelyen, valamint Bácsa felé a „Bartók Béla út, Kristály étterem” megállóhelyen is.
  • A 19A jelzésű autóbuszjáratok a Mester utca – Álmos utca – Bartók Béla út – Baross Gábor híd – Szent István út útvonalon közlekednek, ezért a fenti időszakban nem érintik a „Malom liget”, a „Nádor aluljáró” és a „Bartók Béla út, munkaügyi központ” megállóhelyeket, de ideiglenesen megállnak a Bartók Béla úton található „Roosevelt utca (Bartók-emlékmű)” elnevezésű megállóhelyen és a „Bartók Béla út, Kristály étterem” megállóhelyen is.
  • Az érintett helyközi autóbuszjáratok az Autóbusz-állomás – Bartók Béla út – Szigethy Attila út
    (– Tihanyi Árpád út) útvonalon közlekednek, ezért a fenti időszakban nem érintik a „Győr, Malom liget” és a „Győr, Nádor aluljáró” megállóhelyeket, de ideiglenesen megállnak a Bartók Béla úton található „Győr, Roosevelt utca (Bartók-emlékmű)” elnevezésű megállóhelyen. - tájékoztat az ÉNYKK. Zrt.