Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Forgalmi változás péntek éjjel

 

 

2015.08.21-én (péntek)  23:00 órától 2015.08.22-én (szombat) 05:00 óráig teljes szélességű lezárásra kerül a Győr, Hűtőház utca a Hecsei úti csomópontban.
Ennek megfelelően a Hűtőház útnak a Hecsei út és a Reptéri út közötti szakasza zsákutcaként fog működni.
A fizikai zárás a jelzőlámpás csomópontnál kerül kialakításra.
A lezárás oka a Hűtőház utcában folyó hőtávvezeték keresztirányú átvezetése az úttesten, melyet technológiai okokból egy ütemben kell elvégezni.
A fenti időszakban ebben a keresztmetszetben nagyméretű munkagödör kerül kiemelésre!
A Hűtőház utca fenti szakaszán (Hecsei út és a Reptéri út közötti) található ingatlanok ezen időszak alatt kizárólag a Reptéri út irányából közelíthetőek meg.
A Hecsei út irányából nem lesz lehetséges az útszakaszra való behajtás.
A fenti időszakban menetrend szerinti autóbusz közlekedés nem lesz.
2015.08.21-én (péntek)  23:00 órától 2015.08.22-én (szombat) 05:00 óráig teljes szélességű lezárásra kerül a Győr, Hűtőház utca a Hecsei úti csomópontban. Ennek megfelelően a Hűtőház útnak a Hecsei út és a Reptéri út közötti szakasza zsákutcaként fog működni.
A fizikai zárás a jelzőlámpás csomópontnál kerül kialakításra. A lezárás oka a Hűtőház utcában folyó hőtávvezeték keresztirányú átvezetése az úttesten, melyet technológiai okokból egy ütemben kell elvégezni. A fenti időszakban ebben a keresztmetszetben nagyméretű munkagödör kerül kiemelésre!
A Hűtőház utca fenti szakaszán (Hecsei út és a Reptéri út közötti) található ingatlanok ezen időszak alatt kizárólag a Reptéri út irányából közelíthetőek meg. A Hecsei út irányából nem lesz lehetséges az útszakaszra való behajtás. A fenti időszakban menetrend szerinti autóbusz közlekedés nem lesz.

 

Nagyításért kattintson a képre!