Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Forgalomkorlátozás csütörtökön

2015. november 26-án, csütörtökön a reggeli csúcsidőszakot követően 08.00 óra után burkolatjavítást végeznek a Nádor aluljáró Szent István úti oldalán. A javítás során az aszfaltburkolatban kialakult nagyméretű – az aluljárót teljes szélességben érintő – hullámokat szüntetik meg burkolatmarással és aszfaltozással.

 

A javítás idejére egy-egy forgalmi sávot le kell zárni a forgalom elől a Nádor-aluljáróban a belvárosi oldalon a fel-és lehajtó ágon egyaránt. Ezzel együtt a Szent István útról a Nádor aluljáróba tartó kanyarodó sávok közül is le lesz zárva egy-egy sáv mindkét irányból. A forgalmas csomópontban a korlátozás miatt torlódások várhatók. A munkálatokkal várhatóan az esti órákban végeznek a kivitelezők. – közölte Máthé-Tóth Péter a győri Útkezelő Szervezet szóvivője. A lezárás idejére a közlekedők megértését kérik.