Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Forgalomkorlátozás két helyszínen

Győrszentivánon keddtől, az Ifjúság körúton csütörtökön kell forgalmi változásra számítani a felújítási munkák miatt.

 

Az Ifjúság körút felújítása miatt mindkét oldalon megállási tilalmat rendeltek el a Kodály Zoltán út és Tihanyi Árpád út közötti szakaszon. A közműcseréket követően a burkolatfelújítás az aszfalt felmarásával fog járni, várhatóan csütörtökön (2016. szeptember 15.) végzik az aszfalt felső rétegének eltávolítását. Emiatt a győri Útkezelő Szervezet arra kéri az autósokat, hogy ne parkoljanak tiltott helyen! Az aszfalt marása útlezárással nem jár, de torlódásra számítani kell 08.00 és 19.00 óra között.

 

A vasúttársaság beruházásában történő vasúti átjáró felújítása kapcsán lezárják Győrszentivánon az Egressy úti vasúti átjárót kedden (2016. szeptember 13.) 20.00 órától várhatóan szombat (szeptember 17.) 07.00 óráig. A vasúti átjárót teljes szélességben lezárják, a vasúti forgalom egy pályán halad majd. A lezárás miatt a Vonal út -813- as főút – Tibormajori útvonalon lehet kerülni.  – tájékoztatott Máthé-Tóth Péter a győri Útkezelő Szervezet szóvibője.