Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Fűnyírás a városban

A Győr-Szol Zrt. városüzemeltetési igazgatóságának kiemelt tavaszi feladata a közterületi fűnyírás. A munka már a március 15-i ünnepségekre történő felkészülés alkalmával megkezdődött a belvárosban. Az intenzíven fenntartott városi zöldterületeket lefedő fűnyírási program április közepén indult. Amint végeztek a gépek az első körrel, a fűnyírás folytatódott, május 4-én hétfőn Nádorvárosban és Marcalváros I-en már a második kört kezdték meg a gépek, a hét közepétől szinte minden városrészben láthatjuk a fűnyírókat. Az idén tavasszal tapasztalt időjárási viszonyok különösen kedveznek a fű növekedéséhez, ezért a Győr-Szol Zrt. a saját lehetőségei belül minden kapacitást bevet a munka gyorsítása érdekében. Ezzel együtt a szakemberek türelmet kérnek mindenkitől: a fűnyírók minden területre el fognak jutni. Az intenzíven fenntartott részek nyírása mellett zajlik a sövénynyírás illetve a városba bevezető utak mentén és a külsőségi területeken lévő helyeken – pl. árvízvédelmi töltéseken – a kaszálás.