Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Iroda

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a fogyasztók tájékozottságának, versenyjogi ismereteinek és fogyasztói tudatosságának növelése érdekében 2014 során közbeszerzési eljárást hirdetett Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Irodák kiépítésére és működtetésére fél éves időtartamra. A pozitív tapasztalatok alapján a hálózatot 2016. márciusáig tovább működtetik. Az Irodahálózat jelenleg Győr városában és további 4 megyeszékhelyen nyújt a fogyasztók, illetve a vállalkozások képviselői számára ingyenes, szakszerű és pártatlan tanácsadói szolgáltatást. Az irodák személyesen (a hét minden munkanapján napi 4 órában), telefonon, postai úton és elektronikus úton is elérhetőek.

 

A versenyügyi tanácsadó irodahálózat célja a versenyjog kérdéseivel kapcsolatba kerülő szervezetek és személyek (fogyasztók) tájékozottságának, versenyjogi ismereteinek és fogyasztói tudatosságának növelése, ezen felül a helyi versenypiacokon jelentkező, de a GVH-hoz esetenként el nem jutó versenyproblémák esetleges feltárása.

 

Az Irodahálózat fogadja és megválaszolja a fogyasztóktól a gazdasági versennyel és a versenyjoggal, illetve a versenyjogi értelemben vett fogyasztóvédelemmel (tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok, jogsértő összehasonlító reklám, üzleti döntések tisztességtelen befolyásolása) kapcsolatban érkező megkereséseket és kérdéseket. Fentieken túl az irodák a nem GVH illetékességű fogyasztói ügyekben is tanácsot adnak, indokolt esetben az illetékes szervekhez irányítják az érdeklődőket.

 

A Győri Tanácsadó Iroda elérhetőségei

Cím: 9021 Győr, Arany János u. 28-32.;

Tel.: 06-30-891-6625;

e-mail cím:gyor@versenyugyi-tanacsadoiroda.hu

http://www.versenyugyi-tanacsadoiroda.hu/tanacsado_irodak/gyor/