Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Groupama Zöld Mozgalom szombaton

A Groupama ezzel az akciójával szeretné felhívni a figyelmet az egészséges életmódra, a mozgás fontosságára. Ha a helyszínen megjelent családok, amatőr kerékpárosok együttesen egymilliót pedáloznak (ez 200 ember részvételével öt kilométeres utat jelent), akkor a Groupama Biztosító 1 000 000 forintot adományoz a rendezvénynek otthont adó város számára, amelyet Győr várhatóan játszótér fejlesztésre fordít. A helyszínen 20 moutain bike kerékpár is gazdára talál.

Időpont: Május 12. szombat
Helyszín: Széchenyi tér

A programok:

9.00: Regisztráció
9.45: Megmozgató torna Czanik Balázzsal
10.00: Biciklis felvonulás
11.00-től folyamatos programok – musorvezető Till Attila/Hujber Ferenc
Mászófal, Arcfestés, rajzoló sarok, BiztosíTOTÓ, Biciklis akadálypálya, fura bringa és zsonglőr suli kicsiknek és nagyoknak, allergia vizsgálat, Magyar Kézilabda Válogatott tagjaival játék, Speciális Mentők bemutatója, véradás.
11.30: Capoira aerobik Czanik Balázzsal
12.30: Biciklis free style bemutató
14.00: Capoira aerobik Czanik Balázzsal
14.30: Biciklis free style bemutató
15.00: biciklik sorsolása – 20 db MTB kerékpár