Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Győrbe látogatott az indiai nagykövet

Az Indiai Köztársaság új magyarországi nagykövete, Őexcellenciája Kumar Tuhin bemutatkozó látogatást tett Győrben, Borkai Zsolt polgármesternél.

 

Kumar Tuhin 2018. december 17-én mutatta be megbízólevelét Áder János köztársasági elnöknek és ezzel hivatalosan is megkezdte munkáját India immáron beiktatott nagyköveteként.

A megbeszélésen a polgármester Győr kulturális és gazdasági életéről, valamint városunk nemzetközi együttműködéseiről tájékoztatta a nagykövetet és N. Venkataraman másodtitkárt.

 

A felek beszélgettek az indiai-magyar kapcsolatok fejlődéséről, valamint további lehetséges kapcsolódási pontokról, amelyek közül az egyik a kultúra, ezért a megbeszélésen részt vett Tanuja Shankar asszony, az Amrita Sher-Gil Kulturális Központ igazgatója is.

 

A delegáció a győri látogatását a Széchenyi István Egyetemen folytatta.