Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Győrben járt a francia nagykövet

Roland Galharague Franciaország magyarországi nagykövete szerdán látogatott városunkba.

 

A nagykövetet Borkai Zsolt polgármester hivatalában fogadta, és bemutatta Győr gazdasági, kulturális és sportéletét. Roland Galharague a városban működő cégek helyzetéről, lehetőségeiről érdeklődött, ezért a polgármester tájékoztatást adott a gazdasági környezetről és Győr fejlődési irányairól, amelyekből az itt működő, illetve a városunkba érkező vállalatok is ki tudják venni a részüket. A megbeszélés során a felek érintették a klímaváltozáshoz kapcsolódó kérdéseket, és az erre vonatkozó önkormányzati lehetőségeket és feladatokat is. Győr élenjáró ebben a témában, gondoljunk akár a panelprogram helyi eredményességére, a beruházásoknál a környezetvédelmi szempontok figyelembevételére, vagy épp a 2017-es Európai Ifjúsági olimpiai fesztiválra, amelyet zöld olimpiaként rendeznek meg.