Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Győri közlekedési információk

Üzemzavar miatt sárgán villognak a jelzőlámpák több csomópontban, így a Fehérvári út – Zöld út csomópontban, a Szigethy Attila útnak az Ifjúság körúti, a Shell benzinkúti, a Külső-Baross úti és a Zrínyi út csomópontjaiban, valamint a Szent István út – Tarcsay Vilmos úti csomópontban.  A hiba elhárításán folyamatosan dolgoznak a szakemberek.

Holnaptól (03. 06.) elkezdődik a Hédervári út átépítése, melynek során – várhatóan május végéig – lezárják a forgalom elől a Zemplén és Duna utca közötti szakaszt. A lezárás idejéig a 16-os autóbuszokat a Rónay Jácint út – Szövetség út – Bácsai út – 14-es sz. főút útvonalra terelik. A munkát elnyerő útépítő kivitelező novemberben kezdte el a munkát a csapadékvízcsatorna gerinchálózat építésével. A munka az útlezárást követően a csatornarendszer befejező munkarészével, valamint a meglévő útpálya teljes elbontásával és újjáépítésével kezdődik. A bontási- és építési fázisok során a lakóingatlanok megközelítésében előfordulhatnak rövidebb ideju akadályoztatások, ezért a lekók megértését és türelmét kérik.

Folytatódik a Jereváni út – Zöld út csomópont körforgalmú átépítése, szakaszosan megállási tilalmat rendeltek el a kivitelezés idejére. A munkaterületen több helyen félpályás lezárás lassítja a forgalmat.

Tisztítják a csatornavezetéket az Ipar úton a Fehérvári úti jelzőlámpás körforgalom és az Ipar úti felüljáró közötti szakaszon, a belső sávot lezárták, melyet jelzőtáblák jeleznek. A korlátozásra hétköznap kell számítani. – jelentette az Útkezelő Szervezet.