Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Győri közlekedési információk

Vízcsőtörés okoz fennakadást a Teleki úton két helyen is: a Bajcsy-Zs. úti körforgalomnál a buszmegállónál munkagépek dolgoznak, a Szent István úti jelzőlámpánál a jobbra kanyarodó sávot lezárták a munkálatok idejére, a Szent István útra kanyarodók új sávkiosztáson kell, hogy keresztülhajtsanak. 

Elkezdődött a Hédervári út átépítése, melynek során – várhatóan május végéig – lezárták a forgalom elől a Zemplén és Duna utca közötti szakaszt. A lezárás idejéig a 16-os autóbuszokat a Rónay Jácint út – Szövetség út – Bácsai út – 14-es sz. főút útvonalra terelik.

Körforgalmú csomópontot építenek a Jereváni út – Zöld út kereszteződésében szakaszosan megállási tilalmat rendeltek el a kivitelezés idejére. A munkaterületen több helyen félpályás lezárás lassítja a forgalmat.

Útburkolat helyreállítás miatt útszukület van a Kiss János út - Liszt Ferenc út csomópontban és a Liszt Ferenc út – Tarcsay Vilmos úti kereszteződésében.

Társasház építés miatt útszukület van a Móricz Zsigmond rakparton a Tarcsay Vilmos és Kiss János utak közötti szakaszon. - jelentette az Útkezelő Szervezet.