Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Győri közlekedési információk

Beszakadt csatornaakna miatt lezárták a külső sávot a Szigethy Attila úton a Tihanyi és – Bartók utcák közötti szakaszon.

Beszakadt a burkolat a Jókai utcában a Révai útnál, az úttest közepét elkerítették a forgalom elől.

Csomópont átépítés miatt útszukültre számítsanak a Szent Istrván út – Teleki út valamint a József Attila út – Somogyi Imre út csomópontban. Az átalakítást követően új jobbra kanyarodó sávot alakítanak ki. 

Csapadékvíz-csatorna vezetéket építenek Szabadhegy térségében, ezért a Tihanyi Árpád út – Szauter út csomópont térségében úton folyó munkákra és sebességkorlátozásra kell számítani.

Felújítják a Hédervári utat, melynek során – várhatóan május végéig – lezárták a forgalom elől a Zemplén és Duna utcák közötti szakaszt. A lezárás idejéig a 16-os autóbuszokat a Rónay Jácint út – Szövetség út – Bácsai út – 14-es sz. főút útvonalra terelik.

Társasház építés miatt útszukület van a Móricz Zsigmond rakparton a Tarcsay Vilmos és Kiss János utak közötti szakaszon. – jelentette az Útkezelő Szervezet május 3-án.