Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Győri közlekedési információk: március 19

Az intenzív esőzés miatt több utcában el kellett kezdeni az árkokban felgyülemlett csapadékvíz szivattyúzását és elszállítását. Várhatóan több száz köbméter vizet szállít el az Útkezelő Szervezet Szabadhegy, Bácsa, Győrszentiván és Ménfőcsanak városrészekből.

A mai nap megszunik a forgalomkorlátozás a Szent István úton, ahol a múlt héten történt vízcsőtörés miatt le kellett zárni a belső haladósávokat az Aradi Vértanúk útja csomópontnál.

A négynapos hosszú hétvége és a csapadékos időjárás miatt a szokottnál erősebb forgalomra kell számítani az utakon, zsúfoltságra kell készülni a tömegközlekedési jármuveken is. A szokottnál hosszabb menetidővel számoljanak! Ezen a héten még nem javasolt a téli gumiabroncs nyárira történő cseréje, mivel egész héten csapadékos és huvös időjárás várható.

Vízcsőtörés okoz fennakadást a Teleki úton két helyen is: a Bajcsy-Zs. úti körforgalomnál a buszmegállónál munkagépek dolgoznak, a Szent István úti jelzőlámpánál a jobbra kanyarodó sávot lezárták a munkálatok idejére, a Szent István útra kanyarodók új sávkiosztáson kell, hogy keresztülhajtsanak. 

Felújítják a Hédervári utat, melynek során – várhatóan május végéig – lezárták a forgalom elől a Pöltenberg és Duna utcák közötti szakaszt. A lezárás idejéig a 16-os autóbuszokat a Rónay Jácint út – Szövetség út – Bácsai út – 14-es sz. főút útvonalra terelik.

Körforgalmú csomópontot építenek a Jereváni út – Zöld út kereszteződésében szakaszosan megállási tilalmat rendeltek el a kivitelezés idejére. A munkaterületen több helyen félpályás lezárás lassítja a forgalmat. A torlódások elkerülése miatt válasszanak más útvonalat.

Kisebb útszukületen kell áthajtani a Fehérvári úton a Mészáros Lőrinc és Zombor utcák közötti szakaszon, kisebb torlódások kialakulhatnak.

Útburkolat helyreállítás miatt útszukület van a Kiss János út - Liszt Ferenc út csomópontban és a Liszt Ferenc út – Tarcsay Vilmos úti kereszteződésében, valamint a Zrínyi úton a Hunyadi utcánál.

Társasház építés miatt útszukület van a Móricz Zsigmond rakparton a Tarcsay Vilmos és Kiss János utak közötti szakaszon. – jelentette az Útkezelő Szervezet.