Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Hamarosan feloldják az útzárat a Hűtőház utcában

A PannErgy Csoport ezúton kívánja tájékoztatni a tisztelt győri lakosságot, hogy a Társaság, illetve leányvállalatának az Arrabona Geotermia Kft. beruházásában megvalósuló Győri Geotermikus Projekt részeként a Hűtőház utcában a geotermikus távhővezeték építési munkálatai 2015. augusztus 31. napjával befejeződtek.

 

A Hűtőház utcában az útpályaszerkezet helyreállítása a geotermikus vezeték nyomvonal felett 2015. szeptember 7-ig készül el. Ezen munkálatokat követve a Hűtőház utca lezárása 2015. szeptember 8-án feloldásra kerül, az útszakaszon a normál forgalmi rend visszaáll.

 

Az útszakaszon további útépítési munkálatok várhatóak, amely során felújításra kerül az útszakasz csapadékvíz elvezetési rendszere. A felújítást követően az egész útszakasz új kopóréteg burkolatot kap, amely várhatóan szeptember 21-re készül el. Az útburkolat felújítási munkálatok mellett a forgalom biztosított lesz az útszakaszon. - szerepel a PannErgy Csoport közleményében.